VOORWAARDEN & CONDITIES.
GEBRUIKERSVOORWAARDEN 
In deze algemene voorwaarden zijn de meest voorkomende situaties beschreven. 
Door het gebruik van onze website, gaat de koper akkoord met de gebruiksvoorwaarden. Het accepteren van een aanbieding en/of het doen van een bestelling houdt in dat de koper de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. We kunnen deze voorwaarden op elk moment veranderen, updaten of aanpassen. Bezoek dus regelmatig deze pagina om hiervan op de hoogte te blijven. Wij geven geen garantie dat de informatie op onze website juist, volledig of actueel is. Dit geldt ook voor de prijzen en de beschikbaarheid van alle producten. Wij behouden het recht om eventuele fouten of omissies te corrigeren en op elk moment informatie te wijzigen of te actualiseren zonder voorafgaande kennisgeving hiervan. 

BETALINGEN                                                                                                                                                                                                                              Alle prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten. Door toegevoegde bestelopties kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht, dit staat duidelijk aangegeven bij de producten in de keuzelijst. De verzendkosten en eventuele extra kosten worden weergegeven in de winkelmand en tijdens het afrekenen
Het verschuldigde bedrag kan betaald worden via IDEAL.

Eigendomsvoorbehoud
Alle producten blijven eigendom van de ondernemer niet tegenstaande de feitelijke aflevering, totdat alle bedragen die de koper krachtens enige overeenkomst aan de ondernemer verschuldigd is of zal worden, volledig heeft voldaan. Rechten worden aan koper slechts verleend of, in voorkomend geval, overgedragen, onder de voorwaarde dat de koper de overeengekomen vergoedingen tijdig en volledig betaalt.

Aansprakelijkheid
1.Ondernemer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele overgevoeligheidsreacties c.q. allergieën die kunnen ontstaan bij gebruik van de producten door koper. Het gebruik c.q. het werken met de producten dient direct gestaakt te worden bij jeuk, rood worden van de huid of het ontstaan van blaasjes. Ondernemer adviseert gebruikers van haar producten contact op te nemen met de huisarts.

2.Ondernemer is niet aansprakelijk voor schade aan de producten anders dan met inachtneming van de terzake gegeven garanties.

3.Ondernemer is noch op grond van de wet noch uit de overeenkomst aansprakelijk voor zgn. gevolgschade die de koper of een derde terzake van of bij het gebruik van de producten mocht lijden. Hieronder is mede begrepen gederfde winst, bedrijfsschade, verlies van gegevens en immateriële schade.

4.Ondernemer is niet aansprakelijk voor eventuele milieuschade ontstaan door het op niet juiste wijze vernietigen, verwijderen danwel het zich op niet juiste wijze ontdoen van het product.

5. Ondernemer is niet verplicht om producten te vervangen wanneer zij onderworpen zijn aan onjuist, of onverantwoord gebruik, (be)handeling of opslag.

6. Ondernemer is niet verantwoordelijk voor verloren, ontbrekende of beschadigde artikelen. Na het verzenden van het gekochte product ligt de verantwoordelijkheid van het artikel in handen van de vervoerder.

Ondernemer behoudt zich te allen tijde het recht voor om prijzen, inhoud van verpakkingen, modellen en kleuren te wijzigen, evenals producten uit de handel te nemen.

VERZENDING EN VERZENDKOSTEN
Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen gelden alle opgegeven prijzen inclusief BTW en exclusief  verzendkosten. 
De verzendkosten die bij verzendingen binnen Nederland bij iedere bestelling in rekening worden gebracht bedragen € 5,00
Verzending vindt plaats 2-3 werkdagen na de datum van aankoop via Postnl. U ontvangt een bevestiging e-mail zodra uw product is geleverd gecombineerd met een tracking nummer. Ondernemer is niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde zendingen.  Ondernemer is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt abnormaalkel dient in originele verpakking worden teruggestuurd. De verzendkosten van de retourzending is voor rekening van de koper. Stuur altijd een bericht alvorens u retourneert naar info@vanybeautycare.nl

KLANTENSERVICE
Als u vragen heeft, twijfel dan niet om ons te mailen. info@vanybeautycare.nl

KvK | 57887527

 

© 2016 - 2024 Vany Beautycare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel